• Servirea mesei de mic dejun,
    pranz sau cina. La cerere,
    va oferim si variante de meniu
    pentru bufet suedez,
    rece sau cald!

 

SUBSTANTE CARE CAUZEAZA ALERGII SAU INTOLERANTE

1.Cereale care contin gluten si anume: grau, secara, ovaz, grau spelt, grau dur sau hibrizi ai acestora si produse derivate, exceptand:

Siropurile de glucoza obtinute din grau, inclusive dextroza;

Maltodextrine obtinute din grau;

Siropurile de glucoza obtinute din orz;

Cerealele utilizate la fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricola;

2.Crustacee si produse derivate

3.Oua si produse derivate

4.Peste si produse derivate, exceptand:

(a)gelatina de peste folosita ca substanta support pentru preparatele de vitamine sau de carotenoide;

(b) gelatina de peste sau ihtiocolul folosit la limpezirea berii sau a vinului

5.Arahide si produse derivate

6.Soia si produse derivate, exceptand:   

(a)uleiul si grasimea de soia rafinate complet;

(b)amestecuri natural de tocoferoli(E306), tocoferolul D-alfa natural,acetatul de tocoferolD-alfa natural,succinatul de tocoferolD-alfa natural,obtinuti dinsoia;

(c)fitosterolii si esterii defitosteroli derivati din uleiuri vegetale, obtinuti din soia;

(d)esterul de stanol vegetal fabricat din steroli de ulei vegetal, obtinuti din soia.

7.Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), exceptand:

(a)zerul utilizat pentru fabricarea distilatilor sau a alcoolului etilic de origine agricola;

(b)lactiolul;

8.Fructe cu coaja lemnoasa, adica:migdale (AmygdaluscommunisL.), alune de padure (Corylus avellana), nuci(Juglans regia), nuci Caju(Anacardium occidentale), nuci Pecan [Carya illinoiesis(Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletiaexcelsa), fistic(Pistaciavera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamiaternifolia)si produse derivate, exceptând fructele cu coaja utilizate pentru fabricarea distilatelor sau alcoolului etilic de originea gricola

9.Telina si produse derivate

10.Mustar si produse derivate

11Seminte de susan si produse derivate

12.Dioxid de sulf si sulfitii în concentratii mai mari de 10mg/kg sau 10mg/litru, exprimate în SO2 total trebuie calculate pentru produsele gata pentru consum sau reconstituite in conformitate cu instructiunile producatorilor;

13.Lupin si produse derivate

14.Moluste si produse derivate.


Total: 0,00 lei

Nici un produs

Copyright © 2011-2012. Apetit Catering. Toate drepturile rezervate
Acasă|Prezentare|Meniu|Foto| Lista alergeni |Contact